Het leukste cadeau voor opa en oma

Het leukste cadeau voor Opa en Oma! Stuur je leukste foto’s zo vaak je wilt naar opa en oma met de Kiki&Co digitale fotolijst. Met de gratis Frameo app stuur je foto’s met een korte tekst direct vanaf je telefoon naar de fotolijst, waar ter wereld je ook bent. Opa en oma genieten elke dag mee van de belevenissen van jouw gezin. Elke dag een geluksmoment! 

Met je aankoop breng je nog meer geluksmomenten. Voor elke verkochte lijst, doneren wij om te voorzien in een beter leven voor kinderen en ouderen in Vietnam

Deel je foto's waar je ook bent

De Kiki&Co fotolijst heeft een HD scherm van 10,1 inch (ca. 26 cm) en heeft ingebouwde wifi waarmee je foto’s van kinderen en kleinkinderen over de hele wereld kunt ontvangen. Met de gratis Frameo-app (Android & iOS) delen (klein)kinderen heel gemakkelijk foto’s. Met de Kiki&Co fotolijst blijf je in contact, ook als je elkaar niet dagelijks kunt zien. Het leukste cadeau voor Opa en Oma!

Deel je geluksmomenten op de Kiki&Co fotolijst
familiefoto delen geluksmoment

Gemakkelijk te gebruiken

De fotolijst is eenvoudig in te stellen en te gebruiken, zelfs door mensen die niet gewend zijn om computers of sociale media te gebruiken. Doe de stekker in het stopcontact, zet de fotolijst aan en stel met het touchscreen intuïtief je voorkeuren in. 
Als eigenaar van de fotolijst bepaal je zelf van wie je foto’s wilt ontvangen. Stuur ze een code en met een paar klikken zijn ze klaar om foto’s te sturen. 
De lijst kan hangen of staan met een inklapbaar pootje, zowel verticaal als horizontaal.

Perfect cadeau

Verras opa en oma met een Kiki&Co fotolijst. Deel de foto’s van de grote en de kleine mooie dingen in het leven.  De ontvanger ziet meteen dat er nieuwe foto’s zijn. Breng een dagelijks geluksmoment in het leven van Opa en Oma. De fotolijst is te koop voor EUR 99 en wordt geleverd in een cadeau verpakking met, als je wilt, een persoonlijk kaartje.

Vakantie foto's delen op de Kiki&Co fotolijst

De belangrijkste features van de Kiki&Co fotolijst

Gemakkelijk te gebruiken

Gemakkelijk te gebruiken
Heel eenvoudig in gebruik, ook voor mensen met minimale ervaring met electronica .

Gratis app

Gratis app
De Frameoapp om foto’s te delen is altijd gratis op IOS en Android

WiFi

WiFi
Ontvang foto’s via WiFi van al je vrienden en familie

Privacy

Privacy
Foto’s worden opgeslagen op de fotolijst. Niemand kan daar bij

SD kaart

SD kaart
Gebruik een SD kaart of USB stick als je zelf veel foto’s wilt importeren of als back-up

Bijschrift bij foto

Bijschrift bij foto
Verstuur foto’s voorzien van tekst om ze nog persoonlijker te maken

Klaar om een geluksmoment te delen?!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang EUR 5 korting op je aankoop.