Ervaringen

Helemaal blij mee! Makkelijk te gebruiken en geweldige fotokwaliteit! Ik stuur het naar mijn oom met ALS zodat hij op elk moment iedereen kan zien die van hem houdt! Veel familieleden zijn verbonden met de lijst en kunnen allemaal foto’s delen. Veel van ons wonen ver weg en dan is dit het perfecte cadeau!
Geweldige fotolijst!
– Stephanie
De fotolijst is eenvoudig in te stellen, de lijst verbinden met de app is ook heel eenvoudig, mijn dochter kan me nu elke dag foto’s sturen, geweldig! Ik wordt helemaal blij van het geluid van een nieuwe foto op de lijst (Red: geluid kan ook af). Elke keer dat ik een foto ontvang is dat een kleine verrassing!
Werkt perfect!
– Jason
Hebben dit gekocht voor onze oma, zeer gemakkelijk te gebruiken. Zet zich ‘s morgens van zelf aan en ‘s avonds uit. Goede kwaliteit fotos. Leuk dat je ook vanop afstand via app fotos kan toevoegen. Jammer dat het niet werkt met een batterij. Altijd kabel nodig
Leuk en makkelijk, maar helaas met snoer
– Thomas de Boeck
Ik heb de lijst voor Vaderdag gekocht en ik vind het echt geweldig! Ik heb nu heel veel foto’s van mijn kleinzoon en ontvang vaak nieuwe! Echt een goed idee! De fotokwaliteit op het scherm is heel goed! Als het beeld automatisch naar de volgende gaat, is het leuk om te zien wat er gebeurt en komen er zo veel herinneringen terug! Aarzel niet om deze lijst te kopen! Je zult het geweldig vinden!
Tot nu toe heel blij mee
– Sarataal
Zo makkelijk om foto’s te sturen, ik gaf dit aan een ouder familielid en ze kon het zonder problemen gebruiken. Ik stuur heel vaak foto’s en die komen zonder vertraging meteen aan
Eenvoudig en gemakkelijk
– Nicole O’Donnel
Ik vind het geweldig dat ik foto’s kan sturen terwijl de lijst op het bureau van mijn dochter staat en ik gewoon thuis ben! Als eigenaar van de lijst keur je 1x goed dat iemand kan delen en die kan dan voortaal altijd op afstand foto’s plaatsen!
Eenvoudig te installeren en te gebruiken!
– Lanelle
We hebben er 2 gekocht, een voor elk van onze ouders. Mijn ouders waren voor de winter weg naar de zon en ik heb het naar ze opgestuurd. Beide families zijn er dol op. Ze waren eenvoudig in te stellen en te gebruiken, we stuurden foto’s van ons kerstdiner in realtime en mijn moeder bleef sms’ hoe blij ze daar van werd. Nu sturen we elke keer als we familiefoto’s maken of leuke dingen meemaken, foto’s naar hun fotolijst. Ze zijn elke keer blij om thuis te komen en te zien wat er nu weer nieuw is!
Geweldige kerstcadeaus
– John
Erg blij mee – deze fotolijst is perfect voor mijn oma, die in een verpleeginstelling woont – met de lijst kunnen we haar op de hoogte houden van wat er gebeurt met haar kleinkinderen en achterkleinkinderen en voelt ze zich niet alleen.
Perfect voor grootouders
– Renee
Eenvoudig in gebruik. Als cadeau gekocht voor mn vader van 78. Groot succes! Hij hoeft er werkelijk niets aan te doen. Uiteraard wel even geholpen met wifi installeren. Maar vervolgens draait het scherm alle foto’s af. Je kunt zelf kiezen of je de lijst in de portretstand wil of in landscape. De foto’s draaien direct mee zodra je de lijst draait. De lijst gaat aan om 7:00 uur en om 23:00 uur gaat hij automatisch uit. Dat is de fabrieksinstelling. Je kunt dat uiteraard wijzigen. Tip: In Frameo zie je al je foto’s maar niet in mappen. Om toch makkelijk te zoeken ook naar oudere foto’s doe ik het volgende. Ik selecteer op mijn iPhone een foto in foto’s, tik op het vierkantje met pijltje links onder, en kies dan voor Frameo en verzend zo de foto naar de lijst
Groot succes
– Saskia
Een cadeautjes voor mijn niet tech-savy ouders. De WIFI en de app (iOS en Android) maken het zeer eenvoudige om onze fotos te delen. Kortom, een aanrader
Eenvoudig
– Peter Nieuwesteeg